Juist nu onderhoud plegen!

Nu de winter voor de deur staat, zult u waarschijnlijk niet denken aan het onderhoud van uw airco. Het lijkt zelfs nog zomer. Maar toch. Juist nu onderhoud plegen, staat garant voor probleemloos gebruik als de eerste zonnige dagen zich weer aandienen.

U bent er dan, heel simpel, helemaal klaar voor: laat dat lekker warme zonnetje maar komen!

 

Voor probleemloos gebruik van de airconditioning verzorgt Sanicool het periodieke onderhoud van uw installatie. Mocht er onverhoopt een storing optreden, bent u daarnaast ook altijd verzekerd van een snelle service.

Neem nu contact met ons op en wij kunnen u een vrijblijvende aanbieding doen.

Ook kunnen wij u deskundig advies geven, gekoppeld aan een uiterst scherpe aanbieding als u van plan bent een airconditioning aan te schaffen.