Sanicool zakelijk

Een goede dienstverlening begint wat Sanicool betreft vooral met goed luisteren naar de opdrachtgever. De informatie die u verstrekt en onze professionele dienstverlening zorgen ervoor dat wij een gedegen voorstel kunnen doen. Een voorstel dat voldoet aan uw wensen.

Voordat we aan de slag gaan, wordt het voorstel goed met u doorgenomen. Opdrachten zijn zo gegarandeerd volledig in orde en teleurstellingen worden tot nul gereduceerd. Deze werkwijze leidt tot duurzame relaties met onze opdrachtgevers. Daar zijn we trots op, dat is waar we het voor doen!

Sanicool is niet merkgebonden. Eerlijk en onafhankelijk advies is daarom bij ons 100% zeker en vanzelfsprekend. Voor ieder budget vinden wij een gepaste oplossing.
Sanicool biedt u en uw organisatie echter nog meer voordelen. U hebt bijvoorbeeld maar één aanspreekpunt. Hij of zij is op de hoogte van alle zaken die te maken hebben met het klimaat in uw pand en ook voor wat betreft de meest uiteenlopende installatiewerkzaamheden, riolerings- of waterafvoerklussen kunt u bij hem of haar terecht. Wel zo prettig en efficiënt!

Sanicool staat voor kwaliteit, dit hebben we hoog in het vaandel staan. Daarom werken wij uitsluitend met gerenommeerde merken en hoogwaardige materialen. Dankzij de meest moderne montagetechnieken, werkt Sanicool altijd snel, schoon en efficiënt. Door optimaal voorraadbeheer beschikken we over voldoende onderdelen.

Sanicool voert ook onderhoud en reparaties uit. Mocht er onverhoopt een probleem zijn dan staat onze storingsdienst garant voor een snelle en adequate oplossing.

Waarom voor Sanicool kiezen?

Als lid van het bouwteam neemt Sanicool van begin tot eind het volledige traject voor zijn rekening: ontwerpen, budgetteren en installeren. Sanicool maakt alleen gebruik van hoogwaardige materialen. Prettig om te weten, is dat Sanicool over een grote voorraad onderdelen beschikt. Hierdoor zijn wij altijd in staat snel en adequaat zaken direct op te lossen.

  • Hoogwaardige materialen
  • Goed opgeleide installateurs
  • Klantgerichte dienstverlening
  • Zeer aantrekkelijke prijsstelling
  • Grote voorraad onderdelen
  • Ons voornaamste en enige streven: tevreden klanten

Sanicool zorgt dagelijks voor het beste comfort door uitsluitend met de beste materialen en gerenommeerde merken te werken.

Leasen tegen gunstige tarieven?

Als geen ander weten wij dat het investeren in een nieuwe installatie niet altijd uitkomt. Daarom biedt Sanicool ook de mogelijkheid apparatuur tegen gunstige condities en aantrekkelijk maandtarief te leasen.