Sanicool particulier

Aanleg, reparatie en onderhoud van klimaatbeheersingssystemen, waaronder airconditionings, daar gaat het bij Sanicool om. Sinds de start heeft Sanicool voor vele huishoudens klimaatbeheersingssystemen gerealiseerd.

Sanicool staat voor kwaliteit en maakt alleen gebruik van hoogwaardige materialen. Niet onbelangrijk, wij beschikken over een team van ervaren specialisten. Stuk voor stuk professionals. Professionals die met hart en ziel voor u klaar staan en hun vak uitoefenen.

Sanicool werkt met gerenommeerde merken, maar is zeker niet merkgebonden. Eerlijk en onafhankelijk advies is voor ons belangrijk en dat kunnen wij dan ook altijd waarmaken en borgen. Sanicool is zo ook in staat, binnen ieders budget, een gepaste oplossing te realiseren voor uw klimaatbeheersing.

Klantgerichtheid is de kern van onze dienstverlening. Klantgerichtheid, gekoppeld aan moderne montagetechnieken, een schone, efficiënte werkwijze en een zeer aantrekkelijke prijsstelling zorgen voor langdurige relaties.

Maak kennis met Sanicool en surf over onze vernieuwde site, zodat u ziet wie wij zijn en wat wij in huis hebben. Hebt u vragen, schroom dan niet ons te bellen of te mailen.

Waarom voor Sanicool kiezen?

Sanicool is volledig gespecialiseerd in klimaatbeheersing, waaronder installatie en onderhoud van airconditionings en luchtbehandelingsinstallaties. Sanicool is werkzaam voor bedrijven en organisaties.

  • Hoogwaardige materialen
  • Goed opgeleide installateurs
  • Klantgericht dienstverlening
  • Zeer aantrekkelijke prijsstelling
  • Grote voorraad onderdelen
  • Ons voornaamste en enige streven: tevreden klanten

Sanicool zorgt dagelijks voor het beste comfort door uitsluitend met de beste materialen en gerenommeerde merken te werken.